ALLSÅNG PÅ ROTNÄS 

Detta år kommer vi ha Allsång på Rotnäs! Vi är stolta över att ha Erik Lihm som vår allsångsledare. Det kommer ha allsång 4 söndagar under juli och augusti. Vi kommer även ha ett genrep under juni. Mer info om gästartister och annan info du behöver veta innan du kommer på allsång, hittar du nedan. 

GENREP Allsång på Rotnäs
Lördag 29 juni, 18:00
- Ta med egen stol!     100:-
   Insläpp från kl. 17.00  
- Sittplats inkl mat, ”Rotnäs låda”,     200:- 
(charkuterier, frukter, såser och smått o gott)
   Insläpp från kl. 16.00
Begränsat antal platser, biljetter köps via cafét och gårdsbutiken

MARTIN LINDQVIST
7 JULI, 18:00

Kvällens gästartist Martin Lindqvist, saxofonist och sångare i Vikingarna

TOWE WIDERBERG
21 JULI, 18:00

Kvällens gästartist Towe Widerberg, f.d sångare i Streaplers, nu soloartist

ANNA HYLLENGREN
4 AUGUSTI, 18:00

Kvällens gästartist Anna Hyllengren, mycket duktig sångerska som gjort en efterlängtad comeback efter att för 20 år sedan varit dansbandsångerska.

GWENDOLYN TELLFORS
18 AUGUSTI, 18:00

Kvällens gästartist Gwendolyn Tellfors, en väldigt duktig sångerska som varit första vocalisten i Blender och även jobbat med bl.a Putte Wickman

INFORMATION INFÖR ALLSÅNG PÅ ROTNÄS

Rotnäs gårdsbutik ligger 2 mil norr om Karlstad på en vacker gård vid sjön Gapern. Vi strävar efter att ditt besök ska bli det bästa tänkbara. Här nedan har vi sammanställt information som kan vara bra att känna till inför ditt besök.
Vi har ett antal sittplatser och utöver detta platser ”ta med egen stol”. Alla platser har bra sikt mot scenen. När du köper din biljett väljer du sittplats inkl mat eller en plats ”med egen stol” alternativt ståplats. Begränsat antal platser, säkra upp din plats i tid via Tikster.com.
BILJETTER
Biljetter till Allsång på Rotnäs säljs på tikster.com, samt vid entrén OM biljetter finns kvar. Vi rekommenderar förköp.
Vi erbjuder två olika biljetter.
- Ta med egen stol!  Alternativt ståplats  150:-

- Bokad sittplats inkl mat, ”Rotnäs låda”, charkuterier, frukter, såser,  smått o gott!   300:-

INSLÄPP
Vi öppnar för Allsångs gäster från kl 16.00. Allsångsstart kl 18.00.
VÄDERLEK
Allsång på Rotnäs är en utomhus scen, arrangemanget genomförs oavsett regnväder. Endast i fall av extremt väder som exempelvis kraftig åska ställs evenemanget in. Senaste informationen finns under respektive evenemang och i våra sociala medier. Vid inställt evenemang återbetalas biljetten, men ej serviceavgifter. Serviceavgifter täcker kostnad och hantering för utställande av biljett, återbetalning, support mm.
PARAPLYER
Paraplyer är inte tillåtna på området. Använd regnställ och regnponchos istället. Detta för att ALLA ska ha möjlighet att se scenen och kunna delta på ett bra sätt. Något som däremot är mycket tillåtet är varma applåder! Vi genomför evenemanget även vid regn.
MAT & DRYCK
Rotnäs har egen servering med mat och alkoholfria drycker. Du som vill förboka din mat gör detta i samband med biljettbokningen. För dig som inte förbokat mat kommer en enklare servering att finnas på plats med korv o bröd, godis, snacks, dryck samt Kaffe och bullar. Försäljning sker via våra serveringstält på området. Hela Rotnäs området betraktas som serveringsområde. Att föra in mat och dryck är ej tillåtet.